Till minne av
Anette Rönnefeldt
(född Blomberg)

Anette Rönnefeldt har avlidit i en ålder av 41 år, efter en tids sjukdom. Hennes närmaste är barnen Felicia och Linn samt maken Norman.

Hon föddes den 19 mars 1969 som Berit och Sven Blombergs första barn i en syskonskara på tre. I Svekhult, Mofalla utanför Hjo hade hon en lycklig och trygg uppväxt, och hon växte upp till att bli en målmedveten, klok och generös kvinna som gjorde det hon ville med sitt liv.

Ganska tidigt bestämde Anette att hon ville arbeta med barn, och hon utbildade sig till förskollärare på högskolan i Jönköping. Efter hennes examen 1991 började hon arbeta på Broddetorps skola, och där blev hon kvar och trivdes mycket. Hon brann för sitt yrke, och gjorde allt med stor känsla och engagemang.

Som största intresse ägnade sig Anette åt musik, med stor passion både i yrket och på fritiden. Hon var bland annat en av de mest trogna medlemmarna i kören Lånta Fjädrar i Hjo, som hon älskade att få uppträda med.

Anette fann sin livskamrat i november 1990, Norman Rönnefeldt från Stenstorp. Med Norman fick hon allt hon drömt om som barn, en kärleksfull make, de två underbara döttrarna Felicia och Linn, ett vackert rött hus med vita knutar i Kungslena och ett liv fullt av glädje och vänner.

Alla som lärt känna Anette har fastnat för hennes öppna och glada personlighet, och vänskapskretsen har därför vuxit sig större och större genom åren. Vi är många nu som var och en har våra speciella minnen av Anette, och vad som kännetecknade henne. Minnen som ger oss ett leende på läpparna, och skänker oss djup tacksamhet över att få ha varit henne nära under den tid hon fick här hos oss.

Anette kommer alltid att finnas med oss.

Vännen Veronica Nyman